FLOOR and More® verhoogde vloeren

Het droge holle vloersysteem FLOOR and More® biedt indrukwekkende ingebouwde eigenschappen en ultramoderne technologie. FLOOR and More® wordt gevormd door panelen van calciumsulfaat te verlijmen op een verstelbare onderconstructie. Calciumsulfaat is een niet brandbaar materiaal met uitstekende structuele- en fysische eigenschappen.

FLOOR and More® verhoogde vloeren biedt ook uitstekende niveaus van geluidsisolatie en kan na één dag volledig worden belast – het ideale product voor vrijwel elk toepassingsgebied. Bovendien is het vloersysteem, eenmaal geïnstalleerd, ongevoelig voor rook en combineert het een uitstekend loopcomfort met minimaal gewicht. Als fabrikant kunnen wij de keuze van de gebruikte grondstoffen bepalen, waardoor ije het mengsel kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten en hun specifieke markten.

Het Institute of Building Biology in Rosenheim beveelt FLOOR and More® aan als een milieuvriendelijk bouwmateriaal. Onze gipspanelen zijn vrijwel emissievrij.

FLOOR and More® verhoogde vloeren kan worden gecombineerd met vele andere systemen en biedt een grote mate van flexibiliteit. Er is ook een onbeperkte keuze aan vloerbedekkingen.


Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle