WURKS. 10 JAAR TOONAANGEVEND!

Voor deze ene keer gaan bij ons de voetjes van de vloer, want WURKS bestaat 10 jaar! Tien jaar waarin we projectvloeren naar een hoger niveau hebben getild met innovatieve vloeren die uitmunten in techniek en duurzaamheid. Met aandacht voor duurzaamheid, budget en het allerbeste eindresultaat als uitgangspunten zijn we sinds ons begin in 2011 snel uitgegroeid tot een oplossingsgerichte, technisch vaardige, betrouwbare en financieel sterke partner in (speciale) vloerprojecten. Dat is best een vreugdedansje waard!

“A successful team is a group of
many hands and 10 years hard WURKS!”

Team keer tien
We zijn met 2 medewerkers begonnen, maar in tien jaar tijd zijn we meer dan vertienvoudigd. Inmiddels zijn wij met ruim 10 x 10 keiharde WURKers iedere dag opnieuw. Dankzij hen vormen we altijd een goed team met onze opdrachtgevers.

De volgende 10
We zijn enorm dankbaar dat we dit jubileum kunnen vieren. En we zijn nog lang niet klaar! In de toekomst blijven we letten op kwaliteit en duurzaamheid. We blijven innoveren om onze klanten nog meer te kunnen ontzorgen. Want onze droom voor de toekomst komt met elk duurzaam project dat we samen met onze opdrachtgevers realiseren iets meer uit.

Bedankt voor het vertrouwen! Team WURKS

 


Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle