WURKS. Your floor, Our project!

Bij WURKS hebben we niets met het woord ‘platvloers’. Met projectvloeren op maat tillen wij zakelijke omgevingen juist naar een hoger niveau. Letterlijk én figuurlijk, want 100% circulaire verhoogde vloeren en projectstoffering zijn onze specialiteit. We bieden ook alle andere soorten vloeroplossingen en complete renovaties. Daarnaast adviseert WURKS architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars op technisch, functioneel en esthetisch vlak. Kortom: full-service vloeradvies op maat.

Voetafdrukken en vloeren zijn geen vrienden. Zeker een ecologische voetafdruk is iets om goed in de gaten te houden. WURKS vindt dat iedereen zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen. Daarom zijn onze projectvloeren niet alleen zeer goed, maar ook goed voor het milieu. We bieden innovatieve vloersystemen die uitmunten in techniek en duurzaamheid. We streven naar CO2-neutrale productie en 100% hergebruik.

De producten vormen de basis, maar ons team maakt het verschil. Dagelijks werken we samen aan spraakmakende projecten door heel Nederland. Dat doen we in de meest uiteenlopende zakelijke omgevingen. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme zorgen wij in elke specifieke situatie voor de juiste vloer. En dat werkt: WURKS groeit al sinds 2011. Stel ons gerust op de proef!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle