WOLFERT LANSING

Opdrachtgever: Van Zanten Bouw B.V.
Architect: Cepezed
Locatie: Bergschenhoek

Het schoolgebouw Wolfert Lansing was voor Van Zanten Bouw het meest duurzame project tot nu toe! Duurzaam door: modulair betonsysteem met herbruikbare elementen, zonnepanelen en ledverlichting. Steeds weer zijn er bewuste keuzes gemaakt voor materialen en uitvoerende partijen. Extra trots dat wij aan het team zijn toegevoegd!

De buitenkant van het gebouw is industrieel vormgegeven met weervaste cortenstalen die elk op hun eigen manier zullen gaan corroderen. Dat zorgt voor een levendige, stoere roestkleur. Dankzij de grote ramen in de gevel krijgt het daglicht alle ruimte. Ook binnen is de industriële stijl doorgevoerd. In totaal mochten wij 5.500m2 voorzien van forbo marmoleum en Modulyss tapijttegels. Ons pièce de résistance is de geweldige podiumtrap in het centrale atrium. Scholieren gebruiken de trap niet alleen om een treetje hoger te komen; het is ook een ontmoetingsplek. De stalen constructie is afgewerkt met houten parket en linoleum.

Door elk onderdeel van de bouw zorgvuldig af te wegen, is de balans tussen kwaliteit, budget en duurzaamheid optimaal. Wat ons betreft een schoolvoorbeeld voor elk bouwproject!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle