VALLEY

Opdrachtgever: Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw)
Architect: MVRDV
Locatie: Amsterdam

Meewerken aan een duurzaam gebouw met gemengde functies dat het beste in onszelf en anderen naar boven wil halen? Dat klinkt WURKS als muziek in de oren. Daarom zijn we samen met het projectteam hard bezig met het realiseren van Valley in Amsterdam.

De locatie ligt op een steenworp afstand van zowel Schiphol als de binnenstad van Amsterdam, op de Zuidas. Geen wonder dat de locatie veel aantrekkingskracht heeft op nationale en internationale organisaties. Het complex van 75.000 m2 biedt onderdak aan woningen, kantoren en horeca. Het WURKS-team heeft de kantooretages op de onderste 7 bouwlagen voorzien van NORTEC Cradle to Cradle®- gecertificeerde verhoogde vloeren.

Opvallend is dat Valley de uitstraling heeft van een groene vallei door geïntegreerd groen en een natuurstenen afwerking. De verticale tuinen en de binnentuin op de onderste bouwlagen versterken dit effect. Valley past daardoor perfect in het hippe, moderne, internationale en bruisende karakter van de Amsterdamse Zuidas.

Echt het beste van twee werelden: de rust van de natuur middenin de stad. Vanaf medio 2021 is deze groene oase in het echt te bewonderen.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle