Transformatie door Transfer Solutions

Opdrachtgever: Flex Projects
Locatie: Leerdam

Eigenaar worden van het complete kantoorgebouw waar je 25 jaar geleden ooit met twee kamertjes bent begonnen. Transfer Solutions doet het! En zelfs meer dan dat, want ze verduurzaamden en vernieuwden het pand tot een moderne, inspirerende werkomgeving. In opdracht van Flex Projects mochten wij aan de slag met de ca. 2500m2 aan vloeren.

Het kantoorgebouw heeft verschillende ruimten met uiteenlopende functies. Naast werkplekken zijn er een ontvangstruimte, bedrijfsrestaurant, loungeplekken, een eigen sportschool en natuurlijk meerdere comfortabele vergaderruimtes. Per ruimte hebben we gezocht naar de duurzame vloer die het best paste bij het gebruik en de moderne, rustige en vriendelijke uitstraling van de inrichting. Uiteindelijk is de keuze gevallen op PVC-stroken en -tegels van Tarkett en tapijttegels van IVC Group. Dankzij alle inspanningen is het voorheen leegstaande Rabobankgebouw van energielabel E naar A gegaan. Inspirerend om te zien hoe Transfer Solutions van dit project in meerdere opzichten hun success story heeft gemaakt!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle