The Pulse Amsterdam

Opdrachtgever: VORM Bouw
Architect: MVSA architects & VMX architects
Locatie: Amsterdam

THE PULSE, DE HARTSLAG VAN AMSTERDAM .De naam zegt het al: dit is zo’n project waarvan je hart iets sneller gaat kloppen. Wonen, werken, winkelen en ontspanning komen samen in dit nieuwe complex op de Amsterdamse Zuidas. WURKS heeft ook een steentje – of liever: vloerpaneel – bijgedragen aan dit icoon, namelijk het NORTEC L28 paneel.

The Pulse voldoet aan alle strenge duurzaamheidseisen, is een architectonisch hoogstandje én heeft een geheime parel: op de tiende verdieping wandel je op 35 meter hoogte door een heus stadsbos. Met 75 bomen op verschillende verdiepingen een oase van rust, middenin een bruisende stad.

De 30.000 m2 aan verhoogde vloeren zijn voorzien van het NORTEC verhoogde vloersysteem, dat als eerste het Cradle to Cradle Silver Certificate behaald. Lindner NORTEC circulaire verhoogde vloeren zijn gemaakt van biologisch neutraal bouwmateriaal. De gipspanelen zijn gemaakt van gerecyclede bestanddelen: papier, gips en water. Deze vloer in The Pulse? Dat klopt gewoon.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle