STAY OKAY

Opdrachtgever: Toekomst Bouw uit Andijk
Architect: K+P Architecten / .DAY
Locatie: Amsterdam en Terschelling

Stay Okay is de grootste hostelketen van Nederland. De trendy hostels vormen een perfecte ontmoetingsplek voor toeristen en locals. De vestigingen in Amsterdam en Terschelling hebben vorig jaar een flinke opknapbeurt ondergaan om dat zo te houden. Naast de vloerafwerking mochten we ook de raambekleding voor onze rekening nemen.

De panden van beide Stay Okay-vestigingen waren behoorlijk verouderd. Dat betekent oude vloeren en dus een extra moeilijkheidsgraad voor ons. Toen we na de succesvolle afronding in Amsterdam de zee overstaken naar Terschelling, werden ook onze logistieke skills behoorlijk op de proef gesteld. We zijn daarom extra trots op het toffe eindresultaat. De gietvloer met print is een echte eyecatcher. Ook de overige aankleding (marmoleum, tapijttegels en parketvloeren) past naadloos in het trendy, toekomstbestendige nieuwe interieur van Stay Okay. Wat ons betreft meer dan okay!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle