Sportief kantoor in De Galgewaard

Opdrachtgever: Mulier Instituut
Architect: BuroDesk
Locatie: Utrecht

Het Mulier Instituut wil graag bijdragen aan het bevorderen van sport, sportief bewegen en de versterking van de sportsector. Met een kantoor in het FC Utrecht stadion heeft zelfs de locatie een sportief tintje. Het kantoorinterieur moest wel een behoorlijk sprintje trekken om weer aan te kunnen sluiten bij de eisen van de huidige tijd. WURKS heeft de vloer gelegd in de vernieuwde kantoorruimte waarin flexibele, functionele werkplekken centraal staan.

In het vernieuwde kantoor is overal ruimte om de laptop open te klappen en geconcentreerd te werken. De kantoorplek is een aanvulling op de thuiswerkplek, waarbij ontmoeting centraal staat. Het team van WURKS heeft de vloer voorzien van diverse gepersonaliseerde vloerbekleding: een strakke visgraatvloer van Therdex met ingesneden patronen, een Ege-printtapijt van 4 meter breed met een atletiekbaanpatroon en Ege-tapijttegels met een basketbalpatroon. Hiermee is het kantoor de ideale omgeving geworden om balletjes op te gooien en aan het rollen te brengen!

Fotografie: Melanie Samat

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle