Hogeschool Inholland Amsterdam

Opdrachtgever: Visser & Smit Bouw
Architect: cepezed
Locatie: Amsterdam

Bouwcombinatie Visser & Smit Bouw | Homij realiseert voor Hogeschool Inholland een nieuw gebouw van ongeveer 31.000 m². Het gebouw komt te staan in de nieuwe Sluisbuurt op het Zeeburgereiland. Na de zomer gaat het team van WURKS starten met het aanbrengen van parket, vinyl, tapijttegels en gietvloeren. In totaal zetten we onze tanden in zo’n 22.000m² aan vloeroppervlak.

Het gebouw wordt Bijna Energie Neutraal (BENG) dankzij onder meer geïntegreerde pv-cellen in de gevelbekleding en een Warmte-Koude-Opslaginstallatie met stadsverwarming als back-up. Er zijn sensoren die onder meer het CO2-gehalte meten, de ventilatie aansturen, daglichtvoorziening regelen en de bezetting van de ruimten registreren. Er is zelfs een ondergronds systeem om afval in te zamelen en verwerken. Ook de indeling is ‘smart’: heel flexibel met veel ruimte voor technologie, interactie, ontmoeting en creativiteit. Mooi om te zien dat we samen met onze partners de lat steeds hoger leggen, want dat is waar het uiteindelijk om gaat: blijven leren!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle