PENSIOENFONDS METAAL & TECHNIEK

Opdrachtgever: Design + Build
Architect: Design + Build
Locatie: Den Haag

De medewerkers van Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT) zitten hoog en droog in de geheel gerenoveerde “Zilveren Toren” in Den Haag. In plaats van nieuwbouw koos de vastgoedeigenaar ervoor om het complex een upgrade te geven naar de huidige tijd. Het gebouw is nu van alle gemakken voorzien met onder meer verticale groenvoorzieningen, een sportruimte, meerdere restaurants, multifunctionele werkruimtes en uiteraard een moderne inrichting. WURKS zorgde ervoor dat ook de vloeren weer voldoen aan de normen van deze tijd.

In totaal ging het om 1500m². Die hebben we gevuld met Ege Carpets (tapijttegels), Bolon (geweven vinylbanen) en LEOXX (karpetten). We mochten de ruimtes verder aankleden met Vescom gordijnen. Het rustige interieur is strak met hier en daar een knipoog naar de metaalsector. Hoogwaardig ontwerp + vakmanschap + luxueuze afwerking = maximaal eindresultaat. Gaaf als alles zo perfect samenvalt!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle