Mercedes

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Wessels Zeist B.V.
Architect: OPL architecten
Locatie: Nieuwegein

Voor de firma Wessels in Zeist verzorgden we 6000 m² aan verhoogde vloeren. Het project: de renovatie van het Mercedes hoofdkantoor. Uiteraard hebben we gekozen voor de Mercedes onder de verhoogde vloeren: een NORTEC L28 paneel met een vloerhoogte van 80 mm bovenkant vloer. De NORTEC circulaire verhoogde vloeren zijn gemaakt van biologisch neutraal bouwmateriaal. De gipspanelen zijn vrijwel emissievrij. Productie, gebruik en recycling vormen een gesloten cirkel. Met deze milieubewuste eigenschappen heeft NORTEC als eerste vloersysteem het Cradle to Cradle Silver Certificate behaald. Kortom: echt een vloer die past bij de wereldklasse van het bekende automerk.

In mei 2018 gingen de werkzaamheden van start. Begin 2019 werd de vierde verdieping heringericht. Omdat het project plaatsvond in een bestaande situatie, was het gebouw niet bedacht met een verhoogde vloer. Dat was soms even puzzelen! De oplossing: hellingbanen op zo’n dertig plekken. Alles voor een perfect passend eindresultaat.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle