KENNIS- EN REPARATIECENTRUM MAKITA

Opdrachtgever: Flex Projects B.V.
Architect: Flex Projects B.V.
Locatie: Woerden

Zeg je klussen, dan zeg je Makita. Dit wereldwijde concern produceert, ontwikkelt en verkoopt hoogstaand gereedschap waar zowel professionals als doe-het-zelvers mee uit de voeten kunnen. Inmiddels is het assortiment zo uitgebreid dat het niet in zijn geheel bij een dealer te vinden is. WURKS mocht in opdracht van Flex Projects meewerken aan de oplossing voor dat probleem: een duurzaam, strak Kennis- en Reparatiecentrum.

De basis was een leegstaande keukenshowroom, die volledig is omgebouwd tot een showroom met duizenden Makitaproducten en -accessoires. Eindgebruikers die aankoopplannen hebben en machines graag willen zien, kunnen dat op afspraak doen. Er zijn zelfs geluidsdichte kamers om de apparatuur zelf te testen. Ook voor reparaties zijn alle middelen aanwezig. Omdat Makita veel waarde hecht aan duurzaamheid, is het gebouw volledig gasloos. WURKS heeft 1000m² voorzien van de juiste aankleding in de vorm van epoxy gietvloeren, vinyltegels en -stroken van IVC Group en raambekleding. De industriële uitstraling is niet kil door de rode sfeeraccenten en  comfortabele zitjes. Voor ons is het WURK klaar, maar wie weet begint jouw nieuwe klus daar!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle