Kantoorpand Hecht GGD Leiden

Opdrachtgever: Constructif
Architect: Studio VVKH Architecten BV
Locatie: Leiden

In de mooie binnenstad van Leiden hebben we in opdracht van Constructif het kantoorpand van Hecht voorzien van ruim 3000 m² aan vloerafwerking. Het pand ligt aan de Parmentierweg, en de omgeving mochten we terug laten komen in een wel heel bijzondere vloer…

Het kantoorpand bestaat uit een begane grond met 8 etages. Na de verbouwing is de kantooromgeving helemaal ingericht voor flexibel en hybride werken. Ook de medische spreekkamers zijn flink aangepakt.

Ons WURKS-team mocht aan de slag met alle vloeren, inclusief die van de trappenhuizen. De keuze viel op de toffe vloerafwerking van fabrikant Interface, namelijk Nora rubber en de Urban Retreat Moss-tapijttegels. Dankzij die tapijttegels is het net alsof je over de kasseien van het Leidse centrum loopt. Naast de gave, natuurlijke uitstraling zijn deze producten ook fijn vanwege hun duurzaamheid en CO2-neutrale eigenschap. Zo krijgt ‘aandacht voor je omgeving’ ineens een heel andere lading!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle