Kantoor De Vries en Verburg – Stolwijk

Architect: Kolpa Architecten
Locatie: Stolwijk

De Vries en Verburg heeft als slogan ‘Bouwen op karakter’. Het bedrijf bouwt met het oog op de toekomst. Verantwoordelijkheid nemen en vooroplopen op het gebied van duurzaamheid zijn daarom erg belangrijk. Toen er een groter pand nodig was om te voorzien in de toegenomen behoefte aan werk- en overlegplekken, besloot De Vries en Verburg met dit project een visitekaartje af te geven. WURKS levert en installeert circulaire verhoogde vloersystemen en vloerafwerkingen in het gebouw.

De lat voor dit project ligt hoog: 60% hoger dan de eisen uit het Bouwbesluit om precies te zijn. Dat is onder meer te zien in de emissieloze bouwplaats. Tijdens het hele proces wordt gestreefd naar een BREEAM-NL ‘Outstanding’ en een WELL Platinum classificering voor het pand. De focus ligt op de CO2-uitstoot over de gehele levensduur van het project. Het project is bedoeld om te laten zien dat duurzaamheid, innovatie en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Het pand dient als visitekaartje én inspiratiebron voor andere bouwprojecten.

WURKS verzorgt de diverse vloerbedekkingen in het nieuwe kantoor en installeert de verhoogde vloeren van Lindner. De keuze voor dit type vloer van Lindner was snel gemaakt, want het is het meest duurzame verhoogde vloersysteem op de markt. Het vloersysteem levert niet alleen een bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstelling. Dankzij de uitzonderlijke prestatie op het gebied van belasting en akoestiek vult het ook de unieke volledig houten bouwconstructie van het gebouw perfect aan.

Het is voor WURKS een kroon op de fijne samenwerking van de afgelopen jaren om nu ook als bouwpartner bij dit mooie project betrokken te zijn!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle