In de wolken met MBO College ROC Airport

Architect: buroDesk
Locatie: Amsterdam

Sommige projecten zijn niet groot, maar wel groots. In deze categorie valt het entreegebied van MBO College ROC Airport. Wij mochten aan de slag met de duurzame vloeren van Tarkett. En dan geen standaardvloer, maar één waar we met de ambachtelijke hand diverse luchtvaartgerelateerde patronen en lijnen in hebben gesneden. Met een messcherp resultaat!

ROC Airport is een nieuwe afdeling van het ROC van Amsterdam waar studenten opgeleid worden voor een baan in de luchtvaartsector. Dankzij het vernieuwde interieur van het entreegebied is dat ook gelijk duidelijk voor alle bezoekers. Door de vleugelbalie en de vliegtuigreferenties in de vloer kan worden bezoekers direct op het juiste spoor gezet. Letterlijk zelfs! De belijning op de vloer verbindt namelijk ook de verschillende zones met elkaar en zet aan tot beweging. Uiteraard kreeg de ruimte de uitnodigende en verwelkomende sfeer die kenmerkend is voor de hospitalitybranche.

Een entreegebied wordt heel intensief gebruikt. Daarom hebben we gekozen voor een Acczent Excellence 80 pvc-vloer van Tarkett. Dankzij de speciale Top Clean XP-oppervlaktebescherming is de Acczent Excellence 80 extreem duurzaam en kostenefficiënt in het onderhoud. Bovendien konden we met deze vloer dankzij de talloze mogelijke kleuren, dessins en designmogelijkheden voldoen aan het dynamische design dat de architecten van buroDesk voor ogen hadden. Dankzij de goede voorbereiding en uitvoering van de handgesneden patronen is dit met recht een unieke vloer geworden!

Fotografie: Melanie Samat Photography

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle