HDW NEDERLAND BV

Opdrachtgever: HDW Nederland B.V.
Architect: Wending Interieurarchitectuur
Locatie: Heinenoord

HDW brengt als verkoop- en servicepartner van hoogwerkers in de Benelux en Oost-Europa hoogtes en logistieke wensen binnen handbereik van hun klanten. Na meerdere keren uit hun jas te zijn gegroeid, werd het tijd voor een nieuw pand. Dat gebouw is er nu, op het zeer goed bereikbare Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord. Het totale terrein beslaat 25.000m², het gebouw zelf 9000m². Binnen dit gebouw ligt nu 1500m² vloerafwerkingen met WURKS-signatuur.

Het team heeft dit grootschalige nieuwbouwproject binnen een jaar van tekentafel naar realiteit weten te krijgen. De indeling van het pand is goed doordacht. Het ontwerp is strak en stoer. Op de vloer liggen geweven vinylbanen en -triangels van BOLON en marmoleum van Forbo. De ingangen zijn voorzien van de maatwerk entreematten van Emco. Voor de ramen hangen Luxaflex jaloezieën.

De gevel is met de kleurschakeringen en het grote logo echt een visitekaartje voor HDW. Door de overdekte laadkuil en het grote buitenterrein krijgt HDW weer volop de ruimte om de komende jaren nog meer te groeien. Logisch, want voor een bedrijf dat anderen helpt om tot grote hoogtes te reiken, is de sky natuurlijk the limit!

Aannemer: Staton Bouw
Fotograaf: Adriaan van Dam Photography

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle