Harmonieuze renovatie Strawinskyhuis

Opdrachtgever: Du Prie Bouw & Ontwikkeling
Architect: architectenbureau ZZDP
Locatie: Amsterdam

Het in de jaren ’70 gebouwde Strawinskyhuis moet worden veranderd in een nieuw, hoogwaardig kantoorgebouw dat voldoet aan de eisen van nu. Het gebouw is genoemd naar een beroemde componist. We streven dus naar een toonaangevend en harmonieus eindresultaat!

Het gebouw wordt eerst volledig gestript. Alleen de constructieve grid, structuur en verdiepingen blijven. Het gebouw krijgt een compleet nieuwe gevel en dus een heel andere uitstraling. De kantoren zijn flexibel en transparant, verdeeld over vier bouwlagen. Ook de aangrenzende parkeergarage moet eraan geloven en wordt goed onder handen genomen. Het streven is een BREEAM Excellent certificering. Daarom worden er duurzame materiaalkeuzes gemaakt, er komen zonnepanelen en er wordt een warmtepomp geplaatst. In maart 2023 staat de oplevering gepland en komen we erachter of de BREEAM in de pocket is. Aan WURKS zal het niet liggen: onze 7000 m2 aan NORTEC Cradle to Cradle vloeren zijn 99% gemaakt van gerecycled materiaal en passen perfect in een duurzaam plaatje!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle