FLIERBOSDREEF

Opdrachtgever: Plegt Vos
Locatie: Amsterdam

Lekker op dreef in de Flierbosdreef

Onze hoofdstad komt regelmatig negatief in het nieuws als het gaat om de woningnood. Met de verbouwing van een voormalig belastingkantoor levert opdrachtgever Plegt Vos een bijdrage aan meer passende, betaalbare huisvesting in Amsterdam Zuidoost. In het verbouwde complex komen 397 zelfstandige huurwoningen waarvan 80% bestemd is voor het sociale segment en de overige voor het middensegment. Ons aandeel? 16.500 m2 aan vloeren!

Naast de woningen komt er een ruime lobby die gaat dienen als ontmoetingsplek voor de bewoners. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor een wasserette en een fietsenstalling voor ca. 800 fietsen. Op de begane grond komen winkels. De bibliotheek, het hotel en de winkels die er al zitten kunnen tijdens de verbouwing gewoon openblijven.

Ons hoogtepunt van dit project is het Floor & More vloersysteem dat we in een aantal appartementen mogen installeren. Deze cradle to cradle-vloeren zijn duurzaam én hebben een uitstekende geluidsdemping, wat in een appartementencomplex en grote pré is voor de buren. Onder de verhoogde vloeren kun je installaties mooi wegwerken en het vloersysteem is ook nog eens heel geschikt als ondervloer voor PVC. Het eindresultaat zal in de zomer van 2022 te bewonderen zijn, maar met het gebruik van deze topproducten hebben wij er vertrouwen in!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle