FLAGSHIPSTORE MERCEDES

Opdrachtgever: Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling
Architect: Ibelings van Tilburg architecten
Locatie: Den Haag

Mercedes-Benz heeft een nieuw retailconcept in Europa. Aan Den Haag de eer om te dienen als eerste Europese locatie voor zo’n flagshipstore. Maar voordat het zover was, moest er nog wel wat WURK verzet worden.

Het nieuwe retailconcept van Mercedes-Benz is behoorlijk vooruitstrevend. Het draait allemaal om een ‘Best Customer Experience’, een fascinerende merkbeleving op een fysiek verkooppunt. Door bezoekers te prikkelen met een combinatie van ruimtelijk design, innovatieve adviesprocessen en digitalisering van advies, verkoop en service verweeft het nieuwe retailconcept de online en offline merkbeleving. Dit moderne concept moest tot leven worden gebracht in een bijna 20 jaar oud bedrijfspand dat toe was aan renovatie.

In opdracht van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling namen wij de vloerafwerkingen voor onze rekening. Het WURKS-team realiseerde o.a. de installatie van tapijttegels, systeemmatten en plinten. De eyecatchers van dit project zijn de PVC-stroken die we aanbrachten op wand, vloer en trap. Gaaf om een ambitieus concept werkelijkheid te zien worden!

Fotografie: Peter Brugmans

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle