EDGE Stadium, van klassieker naar evergreen!

Opdrachtgever: G&S Bouw
Architect: Atelier Pro Architecten
Locatie: Amsterdam

Veel mensen vinden dat je van klassiekers af moet blijven, omdat je afbreuk doet aan het origineel. EDGE Stadium rekent af met dit idee. Dit bekroonde gebouw is niet alleen vernieuwd, maar zelfs verbeterd!

De glazen koepel is een feest om te zien en door het daglicht ook een echte aanvulling op het gebruikerscomfort. Het hele design is gericht op ontmoeting en verbinding, met het atrium als het kloppende hart van het hele gebouw dat alle andere ruimten met elkaar verbindt. Een groen hart, want door de vele planten voelt het als een urban oase.

WURKS heeft in dit prachtige gebouw een NORTEC Cradle to Cradle® vloersysteem gelegd van 99% gerecycled materiaal. Duurzamer kan bijna niet, en ook op de andere eigenschappen hoeven gebruikers niet in te leveren: diverse kleurmogelijkheden, uitstekende geluidsisolatie, onbrandbaar materiaal en een comfortabel gevoel onder de voeten. Het gebouw krijgt een WELL Platinum en een BREEAM Outstanding certificering. Deze klassieker is dus weer klaar voor de toekomst!

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle