EDGE

Opdrachtgever: G&S Bouw B.V
Architect: de Architekten Cie.
Locatie: Amsterdam

In maart 2019 begon G&S Bouw in opdracht van EDGE aan de gigantische klus om een kantoorgebouw uit 1970 volledig te transformeren. Het doel van de renovatie is niet alleen om weer te voldoen aan de huidige eisen, maar daar zelfs een schep bovenop te doen. WURKS kon aan de slag met 60.000 m2 aan vloeroppervlak.

Het kantoorgebouw krijgt de kwalificatie BREEAM Outstanding. Het gebouw gaat meer energie produceren dan het verbruikt. Ook wordt het energie-overschot teruggeven aan de directe omgeving. Bijzonder is dat het gebouw naast deze positieve milieu-beoordeling ook voldoet aan de Well Platinum-standaard. Dit is de hoogst haalbare score voor de gezondheid van mensen in het gebouw. Ook architectonisch valt er genoeg te genieten. Eyecatcher van het complex is een enorme glazen koepel, een technisch hoogstandje en een lust voor het oog. Fijn om mee te werken aan een project dat op alle gebieden streeft naar perfectie.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle