Booking.com Campus

Opdrachtgever: ZÜBLIN Nederland
Architect: UN studio
Locatie: Amsterdam

Projectontwikkelaar: BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Projectmanagement: CBRE
Artist impression: UNStudio/BPD

Het Oosterdokseiland (ODE) in Amsterdam is een dynamische plek om te wonen, werken en uit te gaan, met een spectaculair uitzicht op het IJ. En ondanks de ligging in hartje Amsterdam is het gebied verrassend goed bereikbaar. Het is daarom niet gek dat na partijen als TomTom en Takeaway.com ook Booking.com bewust voor ODE heeft gekozen.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 72.500 vierkante meter. Het grootste gedeelte daarvan is kantoorruimte. Daarnaast biedt het gebouw plaats aan 41 appartementen en 1.500 m2 aan publiekelijk toegankelijke voorzieningen. Wij mochten voor deze klus ons beste paradepaard van stal halen, namelijk 55.000 m2 aan Lindner Cradle to Cradle verhoogde vloeren. Doordat we deze op de millimeter nauwkeurig op verschillende hoogtes kunnen stellen, is er geen onderling hoogteverschil tussen de 230 verschillende soorten vloerbedekking.

Zowel de verhoogde vloeren als de vloerbedekkingen hebben we volledig in BIM gemoduleerd. De verhoogde vloer doet dienst als luchtplenum, waarbij er door roosters in de verhoogde vloer lucht in het gebouw gebracht wordt. Uniek is dat de verhoogde vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en cooling. Een vloer die je er warmpjes bij laat zitten én je helpt het hoofd koel te houden, dat is WURKS.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle