BENTINCK HUIS

Opdrachtgever: DuPrie Bouw en Ontwikkeling
Architect: OOKarchitecten
Locatie: Den Haag

Kantoorpanden saai en zakelijk? Dan heb je vast nooit het karakteristieke Bentinck Huis aan het Lange Voorhout in Den Haag gezien. Dit rijksmonument uit 1751 van kantorenbelegger NSI heeft een geweldige historie die wij in opdracht van DuPrie Bouw en Ontwikkeling hebben opgepoetst. Alle ruimtes zijn gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd zonder afbreuk te doen aan het monumentale karakter. Een inspirerende werkplek, zowel voor ons als de toekomstige kantoorbewoners.

Het eerste punt op onze planning was het voorbehandelen en gereedmaken van 6.400 m2 aan vloeren. Die mochten we vervolgens bekleden met 2.000 m2 visgraatvloer inclusief bies en band, 4.000 m2 tapijttegels en 400 m2 linoleum. Ook hebben we 550 traptreden onder handen genomen en de statige monumentale trap voorzien van een loper. Voor de ramen hangen nu 240 perfect passende rolgordijnen.

Echte eyecatchers van het vernieuwde Bentinck Huis zijn de prachtige nieuwe wenteltrap, de vernieuwde entree, het open atrium, de groene binnentuin en het hoogwaardig inbouwpakket. Trots dat wij dit historische pand aan onze eigen geschiedenis kunnen toevoegen.

Mogen we jouw project naar een hoger niveau brengen?

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een verhoogde vloer, de inspirerende vloerprojecten met WURKS als partner?

Bel me  Mail me
   Meer vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31(0)182 510 033.

   Lidner WURKS & Lindner:
   Partners in Raised
   Floor systems
   Cradle to Cradle