TEAM WURKS IN HET WIEL VAN DE WIELERPROFS!

Het team van WURKS houdt wel van een uitdaging. Dus toen de inschrijving opende voor de 5e editie van de Architecten Wielerclassic, was er maar één reactie mogelijk: challenge accepted!

De Architecten Wielerclassic is een sportief evenement speciaal voor professionals uit de wereld van architectuur en interieur. Een inspirerende fietstocht, waarbij je samen met vakgenoten actief bezig bent, ideeën kunt uitwisselen en onderwijl ook nog eens tips krijgt van wielerprofessionals. Dat vinden wij nou verfrissend. Paul, Gilles en Hans zijn daarom namens team WURKS op hun racefiets geklommen en hebben samen met 122 andere deelnemers en 20 begeleidende renners ongeveer 100 kilometer afgelegd. Daarbij reden ze ook in het wiel van 10 (oud)profs, waaronder Michael Boogerd, Maarten Tjallingii, Steven de Jongh, Kenny van Hummel en Maarten den Bakker!

Helaas is het nu weer een jaar wachten, maar gelukkig hebben we de wielerpetjes nog die wij als trotse sponsor mochten verzorgen. Wil jij ook een ‘WURKS-WIELERPET’? Stuur een mail naar info@wurks.nl en we sturen* er één jouw kant op.

* zolang de wielerpet-voorraad strekt!

 

WURKS in the picture!

  • Als marktleider in verhoogde vloeren legt WURKS de lat hoog op het gebied van duurzaamheid
  • We ondersteunen je graag met specialistische technische kennis van onze engineeringsafdeling
  • Meer dan 1.400.000 m2 geleverd en geïnstalleerd
  • Onbegrensde toepassingsmogelijkheden
  • Bouwkundige vloerafwerking wordt overbodig, ruimte voor voorzieningen ontstaat. Flexibiliteit gegarandeerd met onbegrensde mogelijkheden
  • Alle projecten worden in BIM gemoduleerd

Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle