ALLIANZ TOWER BIEDT UITZICHT OP DE TOEKOMST!

Medio 2020 kunnen de medewerkers van Allianz volop profiteren en genieten van de verhoogde vloeren en projectstoffering van WURKS. Momenteel zijn we nog druk bezig met dit project dat in totaal 19.000m² omvat. De werkzaamheden worden gerealiseerd in opdracht van aannemer Constructif.

De Robeco-toren aan de Coolsingel heet voortaan de Allianz Tower. Hier ontstaat voor de ruim 1.000 medewerkers een inspirerende werkomgeving, afgestemd op de specifieke Allianz wensen.

Volgens Allianz symboliseert de verhuizing de transformatie die zij als organisatie is gestart. De wereld om Allianz heen en de wensen van de klanten veranderen in een steeds rapper tempo. Wanneer zij een succesvolle speler willen blijven, dan moeten zij zich blijven aanpassen aan al deze veranderingen. De Allianz Tower zal daarvoor een uitstekende basis bieden. Het wordt een future-proof werkomgeving van waaruit Allianz haar positie in de lokale markt nog verder kan gaan uitbouwen.

Aannemer/opdrachtgever: Constructif
Project:  verhoogde vloeren en stoffering
Oppervlakte: 19.000 m²
Locatie: Coolsingel 120 Rotterdam

Fotografie: Peter Brugmans

WURKS in the picture!

  • Als marktleider in verhoogde vloeren legt WURKS de lat hoog op het gebied van duurzaamheid
  • We ondersteunen je graag met specialistische technische kennis van onze engineeringsafdeling
  • Meer dan 1.400.000 m2 geleverd en geïnstalleerd
  • Onbegrensde toepassingsmogelijkheden
  • Bouwkundige vloerafwerking wordt overbodig, ruimte voor voorzieningen ontstaat. Flexibiliteit gegarandeerd met onbegrensde mogelijkheden
  • Alle projecten worden in BIM gemoduleerd

Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle