Nieuws

Welkom in de wereld van WURKS!

Lees het laatste WURKS-nieuws en persberichten, ontvang updates over tentoonstellingen of vind inspiratie op onze Instagram pagina. Krijg je tijdens het lezen een vraag? Dan weet je ons te vinden!

Matpartij bij WURKS

april 24, 2019

‘Sparren’ is een echt kantoorcliché. Bij WURKS hebben we daarom normaal gesproken gewoon overleg. Voor het afgelopen WURKS ID Teamoverleg maken we echter een uitzondering. Want ja, ‘sparren’ is echt de enige benaming voor wat we die dag hebben gedaan.

Lees verder


Dow Chemical kiest voor BREEAM met het NORTEC Cradle to Cradle®-vloersysteem

oktober 30, 2018

Milieubewust bouwen begint met BREEAM: de Building Research Establishment Environmental Assessment Method’. Dit keurmerk geeft richtlijnen voor duurzame gebouwen met een minimale impact op het milieu.  Een hoge BREEAM-score garandeert een gezondere en productievere leef- en werkomgeving. Bij de bouw van het nieuwe kantoor van Dow Chemical in Terneuzen is dit het uitgangspunt. En wie verzorgt de vloeren van dit milieubewuste gebouw? Drie keer raden…

Lees verder


Nieuwbouw en renovatie NATO Communications and Information Agency (NCIA)

De NCIA is een agentschap van de NAVO, gericht op ICT-dienstverlening en communicatieondersteuning. Moderne techniek dus! Het oude kantoorgebouw straalde dat alleen absoluut niet uit. Daarnaast was het te klein geworden. Tijd voor een grondige verbouwing, waarvoor ook WURKS de handen uit de mouwen mag steken.

Lees verder


De nieuwe digitale wereld van WURKS

We hebben er hard aan gewerkt en nu is het een feit: onze nieuwe website! Alle informatie over WURKS in een overzichtelijke, digitale jas. Alles om het vinden van informatie en inspiratie nog makkelijker te maken. En kun je toch even niet vinden wat je zoekt? We staan natuurlijk ook offline voor je klaar. Neem contact met ons op.


Weer een certificering voor onze Cradle to Cradle® vloersystemen!

Bij WURKS kunnen we nooit kiezen tussen design, functionaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we graag met producten waarbij dat niet hoeft. Zo is het Lindner FLOOR and more®-vloersysteem beloond met een Silver standard-certificering volgens het Cradle to Cradle®-evaluatiesysteem.

Lees verder




Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle