Nieuws

Welkom in de wereld van WURKS!

Lees het laatste WURKS-nieuws en persberichten, ontvang updates over tentoonstellingen of vind inspiratie op onze Instagram pagina. Krijg je tijdens het lezen een vraag? Dan weet je ons te vinden!

TEAMWURK MAKES THE DREAM WURK!

25 september 2019

WIST JE DAT de producten van WURKS de basis vormen, maar ons team echt het verschil maakt. Dagelijks werken we met zo’n 80 enthousiaste collega’s samen aan spraakmakende projecten door heel Nederland. Dat doen we in de meest uiteenlopende zakelijke omgevingen. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme zorgen wij in elke specifieke situatie voor de juiste vloer. En dat werkt: WURKS groeit al sinds 2011. Stel ons gerust op de proef!  ONTDEK MEER  www.verhoogdevloeren.nl


ALRIGHT LET’S MAKE THIS WURK!

8 juli 2019

WIST JE DAT WURKS niets met het woord ‘platvloers’ heeft. Met projectvloeren op maat tillen wij zakelijke omgevingen juist naar een hoger niveau. Letterlijk én figuurlijk, want 100% circulaire verhoogde vloeren en projectstoffering zijn onze specialiteit. Daarnaast staat WURKS voor full-service vloeradvies, van (BIM) engineering tot realisatie. ONTDEK MEER  www.verhoogdevloeren.nl


TEAM WURKS IN HET WIEL VAN DE WIELERPROFS!

13 juni 2019

Het team van WURKS houdt wel van een uitdaging. Dus toen de inschrijving opende voor de 5e editie van de Architecten Wielerclassic, was er maar één reactie mogelijk: challenge accepted!

Lees verder


CRADLE TO CRADLE® SILVER CERTIFICATE VOOR HOOFDKANTOOR MERCEDES!

4 juni 2019

Voor de firma Wessels in Zeist verzorgden we 6000 m² aan verhoogde vloeren. Het project: de renovatie van het Mercedes hoofdkantoor. Uiteraard hebben we gekozen voor de Mercedes onder de verhoogde vloeren: een NORTEC L28 paneel met een vloerhoogte van 80 mm bovenkant vloer.

Lees verder


Matpartij bij WURKS

24 april 2019

‘Sparren’ is een echt kantoorcliché. Bij WURKS hebben we daarom normaal gesproken gewoon overleg. Voor het afgelopen WURKS ID Teamoverleg maken we echter een uitzondering. Want ja, ‘sparren’ is echt de enige benaming voor wat we die dag hebben gedaan.

Lees verder
Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle