Nieuws

Welkom in de wereld van WURKS!

Lees het laatste WURKS-nieuws en persberichten, ontvang updates over tentoonstellingen of vind inspiratie op onze Instagram pagina. Krijg je tijdens het lezen een vraag? Dan weet je ons te vinden!

HOE ORGANISEER JE EEN TEAM-UITJE IN CORONATIJD?

25 juni 2020

Wurks organiseerde vorige maand voor de medewerkers een ongeëvenaard Team-Uitje! Gewoon thuis in de eigen tuin was het samen digitaal de sterren van de hemel BBQ-en. Op een van tevoren aangeleverde Kamado met daarbij alle ingrediënten! Via een speciaal aangemaakte whatsapp-groep kreeg het team van sidekick Jolanda van Dongen van Kookatelier Betty Blue de passie, culinaire tips en tricks aangereikt… Zo zie je maar dat je ook in deze onzekere tijd op afstand digitaal kunt proosten op een straks weer heel gezonde toekomst.            


“Amore” voor project Amare!

2 maart 2020

In het centrum van Den Haag verrijst een bijzonder onderwijs- en cultuurcomplex. Het uitnodigende gebouw wordt het onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. Door de centrale ligging vormt het complex letterlijk het muzikale hart van de stad. Een plek waar liefde voor muziek en ongedwongen ontmoetingen samenkomen. Ook WURKS kan er een flinke dosis liefde in kwijt in de vorm van 22.000 m2 vloerafwerkingen.

Lees verder


WURK in uitvoering: AFAS Experience Center

12 februari 2020

Momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe Experience Center van software gigant AFAS. Dit indrukwekkende complex, met een BVO van ca. 62.000m², omvat naast kantoren ook een sportruimte, restaurant, professioneel theater en ondergrondse parkeergarage.

Lees verder


UPDATE VOOR KANTOORGEBOUW ZUIDPOORT

20 januari 2020

In opdracht van Berg Vastgoed heeft WURKS circa 4500 m² aan vloerafwerking vervangen in kantoorgebouw Zuidpoort. Dit pand is te vinden op ‘balworp’ afstand van stadion De Kuip in Rotterdam-Zuid. Prima locatie, maar het pand zelf kon wel een update gebruiken. Tijd voor een renovatie dus.

Lees verder


TRIODOS BANK OP DE REEHORST

19 januari 2020

In opdracht van J.P. van Eesteren werkte WURKS mee aan het ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2019’ (Architectenweb Award) en het ‘Meest Duurzame Project 2019’ (Cobouw Award). Dit bijzonder innovatieve en duurzame kantoor (13.000 m2) is optimaal ingepast in de omgeving. Zowel Triodos Bank en de ontwikkelaar EDGE Technologies hanteren hoge duurzaamheidsdoelstellingen. Dankzij die gemeenschappelijke inspanning hoopt het gebouw de hoogst haalbare duurzaamheidscertificering BREEAM Outstanding te krijgen.

Lees verder
Lidner WURKS & Lindner:
Partners in Raised
Floor systems
Cradle to Cradle